Joomla Slide Menu by DART Creations
Kezdőlap 2018. ÉVI PROGRAMJAINK Kapcsolódó nevelés

Kapcsolódó nevelés

Startlap kedvenchezGoogle könyvjelzőTwitterFacebook

 Kapcsolódó Nevelés - Mi fán terem a türelem?
Ingyenes előadás

 
Mi fán terem a türelem? Hogyan válhatok türelmesebb szülővé? - ezt a sokunkat foglalkoztató témát járja körül előadónk, Egry Zsuzsanna a Kapcsolódó Nevelés Egyesülettől.
 
Időpont: 2018. május 15. 18.00 órától
Helyszín: Dunakeszi Szent István út 19. Házasságkötő terem
 
További információk a Kapcsolódó nevelésről: kapcsolodoneveles.hu
 
A Tesco "Ön választ, mi segítünk!" programja keretében további ingyenes, minden érdeklődő számára elérhető Kapcsolódó Nevelés programokat tervezünk, pályázatunk a szavazási szakaszban tart.
 
Te is segítheted terveink megvalósulását, ha 2018. 05.07. és 06.04. között a dunakeszi Tesco pénztáraknál kapott zsetont a Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesülete feliratú hengerbe dobod!

(Minden vásárlás mellé 1 db zsetont adnak - ha ez véletlenül elmaradna, bátran kérd a pénztárostól a zsetont, hogy tudj szavazni!)
 
A Kapcsolódó nevelés programsorozat célja megtanítani a szülőket arra, hogy hogyan elégítsék ki gyermekeik alapvető érzelmi szükségleteit, hogyan „hatástalanítsák” a gyerekeket érő romboló, káros hatásokat, és hogyan teremtsék meg maguknak a gyerekek neveléséhez szükséges támogató közeget.
 
Hiszünk abban, hogy mindennek a hatása tovább ér el, mint a szülő-gyerek kapcsolat. Amikor a szülők felveszik egymással a kapcsolatot, és megteremtik maguknak azt a támogató hátteret, ami segíti őket a problémáik megoldásában, akkor a körülöttük élőket is ugyanerre inspirálják. 
 
Köszönjük, hogy szavazatoddal segíted a programok megvalósítását!

alt

  

 

 

 

 

 

 

 

látogatóink száma:
Ma:4
A héten:53
Összes:90751
Térkép