Kezdőlap 2017. ÉVI PROGRAMJAINK 2017. Rajtad múlik! Tégy a házasságodért!

Rajtad múlik! Tégy a házasságodért!

Startlap kedvenchezGoogle könyvjelzőTwitterFacebook

 Rajtad múlik! Tégy a házasságodért!
4 alkalmas ingyenes előadássorozat, mely a házaspárok lehetséges krízishelyzeteivel foglalkozik 

Előadók: Szőke Etelka és Attila családterapeuták
Helyszín: Dunakeszi, Házasságkötő terem (Szent István u. 19.)
 

ZÁRÓ ELŐADÁSUNK:
Időpontok:
 
  • 2017. október 3. A 3 ördögi tánc - viták és feszültségek, melyek felőrlik a házasságunkat (Lesz szó a "keresd a hibást",  az üldöző-menekülő érzelmi konfliktusokról és arról, hogy mi történik, amikor már az üldöző is kifárad és két kihúzódó ember él együtt. Mit lehet tenni? Mi a megoldás?) 
  • Október 17. Felhalmozott sérelmeink - falak, amik észrevétlenül közénk épültek (Beszélgetünk az együtt töltött évek alatt egymástól kapott sebeinkről és sérelmeinkről, a tudatos és tudattalan megbántásokról és arról, hogy mindez hogyan formált minket, házasságunkat. Miért nem tudjuk elengedni ezeket? Lehet nem értjük meg egymást? Talán magunkat sem értjük igazán?)
  • November 10. Életadó kötelék - házastársad szeretete nélkül nincsenek és nem lesznek újra szép napok (Legmélyebb belső szükségünk van a kötődésre, ez sérülékennyé, így destruktívvá is tesz egymás felé. Konstruktív függőségben megsokszorozódik az életerő és életkedv. Fontos a házastársak válaszkészsége, elérhetősége, jelenléte. Nélküle hova jutnánk lelkileg? Mással jobb lenne? A szerelem nem kémia, kötődés!)
  • November 24. Szerelmi házasság - amikor arra vágyok ami az enyém (Szerelem és szenvedély hogyan tartható fenn a házasságban? Mi támogatja ezt és mi az ami ez ellen dolgozik? Mit tehetünk? Miről szól ha belép a 3. a kapcsolatba?)
Az október 3-i előadás 17:00-19:00-ig, a többi előadás minden alkalommal 17:30-tól 19:30-ig tart majd.
 
Az előadások között szeretnénk olyan programokat szervezni az előadásokon részt vevő párok számára, ahol a párok – kiszakadva a szürke hétköznapok világából és kicsit távol a gyerekektől - közelebb kerülhetnek egymáshoz, esetleg valamiféle együttműködést, csapatként való viselkedést feltételez tőlük (pl. bowling a Fenyő Bowling Klubban, közös vacsora, szabaduló szoba, budapesti kalandtúra, gombagyűjtős kirándulás, stb...). A programokon való részvételt 15, maximum 20 pár számára tervezzük, amikre az előadásokon kapott kuponokkal lehet jelentkezni. Jelentkezéseket csak párban tudunk elfogadni!

Az előadásokon való részvétel INGYENES!

Az előadássorozatot januárban egy „Tarts szorosan” című tréning fogja követni.  

A Program az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával  „Rajtad múlik! Tégy a jó házasságért!” Nemzeti Együttműködési Alap NEA-TF-17-SZ-0982 pályázat keretében valósul meg.

alt

 alt 

 

 

 

 

 

 

 

látogatóink száma:
Ma:8
A héten:103
Összes:107392
Térkép