Kezdőlap 2018. ÉVI PROGRAMJAINK Kapcsolódó nevelés

Kapcsolódó nevelés

Startlap kedvenchezGoogle könyvjelzőTwitterFacebook

 Kapcsolódó Nevelés -
SEGÍTSÉG, VESZEKEDNEK!
Ingyenes előadás (2018.09.15.)“Mi úgy szeretjük őket, hát akkor ők miért nem jönnek ki egymással?” – gondoljuk gyakran kétségbeesve, ha gyerekeink piszkálják, csúfolják vagy fizikailag bántják egymást. 
Gyakran tehetetlennek érezzük magunkat, pedig a kulcs a mi kezünkben van: a gyerekeink szeretik egymást, és sokat tehetünk azért, hogy ez az egymással való viselkedésükön is látszódjon.
Hogyan hatástalaníthatjuk azokat az érzéseket, amik miatt a testvérek nehezen viselik egymást, és mit tehetünk a gyakorlatban azokban az esetekben, ha már “ég a ház” – úgy, hogy a beavatkozásunk eredményeként jobban kijöjjenek egymással.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az ingyenes előadásra, melyet Egry Zsuzsanna, a Kapcsolódó Nevelés Egyesület (http://kapcsolodoneveles.hu) oktatója tart
2018. szeptember 15-én 15 órától Dunakeszin a Házasságkötő teremben.


Az előadáson lehet jelentkezni 
további 2018-as programjainkra:


szeptember 29. 15-18.00 
műhelymunka Fábián Dórával, ahol az előadás témáját dolgozzák fel a résztvevők

október 6, 13, 20. 15-18.00 

Kapcsolódó nevelés alaptanfolyam 
(három alkalmas)


Utóbbi programra a résztvevők száma korlátozott, túljelentkezés esetén azok részesülnek előnyben, akik az előadáson és a műhelymunkán is részt vettek.

Ez a program egy ingyenes programsorozat része, melyet a Tesco "Ön választ, mi segítünk" pályázatának segítségével tudunk megvalósítani.
További Kapcsolódó Nevelés programokat is tervezünk, melyek várhatóan 2019. első hónapjaiban kerülnek megvalósításra.

Amennyiben szeretnél tájékozódni a további programokról, kövesd az oldalunkat!  

alt ************************************************************************************
Mi fán terem a türelem? Hogyan válhatok türelmesebb szülővé? - ezt a sokunkat foglalkoztató témát járja körül előadónk, Egry Zsuzsanna a Kapcsolódó Nevelés Egyesülettől.
 
Időpont: 2018. május 15. 18.00 órától
Helyszín: Dunakeszi Szent István út 19. Házasságkötő terem
 
További információk a Kapcsolódó nevelésről: kapcsolodoneveles.hu
 
A Tesco "Ön választ, mi segítünk!" programja keretében további ingyenes, minden érdeklődő számára elérhető Kapcsolódó Nevelés programokat tervezünk, pályázatunk a szavazási szakaszban tart.
 
Te is segítheted terveink megvalósulását, ha 2018. 05.07. és 06.04. között a dunakeszi Tesco pénztáraknál kapott zsetont a Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesülete feliratú hengerbe dobod!

(Minden vásárlás mellé 1 db zsetont adnak - ha ez véletlenül elmaradna, bátran kérd a pénztárostól a zsetont, hogy tudj szavazni!)
 
A Kapcsolódó nevelés programsorozat célja megtanítani a szülőket arra, hogy hogyan elégítsék ki gyermekeik alapvető érzelmi szükségleteit, hogyan „hatástalanítsák” a gyerekeket érő romboló, káros hatásokat, és hogyan teremtsék meg maguknak a gyerekek neveléséhez szükséges támogató közeget.
 
Hiszünk abban, hogy mindennek a hatása tovább ér el, mint a szülő-gyerek kapcsolat. Amikor a szülők felveszik egymással a kapcsolatot, és megteremtik maguknak azt a támogató hátteret, ami segíti őket a problémáik megoldásában, akkor a körülöttük élőket is ugyanerre inspirálják. 
 
Köszönjük, hogy szavazatoddal segíted a programok megvalósítását!

alt

  

 

 

 

 

 

 

 

látogatóink száma:
Ma:20
A héten:115
Összes:107403
Térkép