Kezdőlap PROGRAMJAINK 2014 2014 EGÉSZSÉGTUDATOS SPORT- ÉS CSALÁDI NAP

Egészségtudatos Sport- és Családi Nap 2014.09.20

Startlap kedvenchezGoogle könyvjelzőTwitterFacebook


A Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesülete, a Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás Sportegyesület közreműködésével az Éljünk tudatosan a családban rendezvénysorozatának kezdő eseményeként EGÉSZSÉGTUDATOS SPORT- ÉS CSALÁDI NAPOT szervez a MAGYI pályán 2014. szeptember 20-án 9-13 óra között, melyre szeretettel vár minden kis- és nagycsaládot.

Ingyenes gyermekprogramok - családi kikapcsolódás 

Facebook esemény linkje - ide kattintva - érhető el!

A rendezvény egyik célja a sportágak megismerése, kipróbálása, valamint a helyi rendszeres edzési lehetőségek bemutatása.

A színpadon különböző helyi táncos és tornacsoportok mutatkoznak be, a sátrakban pedig dunakeszi és környéki, egészséggel foglalkozó cégek adnak gyakorlati tanácsokat, információt a helyes életvezetéssel, egészséges életmóddal kapcsolatban.

A kisebb gyermekek szórakoztatásában, egészséges életmódra buzdításában a dunakeszi családi napközik és magánóvodák is segítséget nyújtanak.

Szívesen fogadunk bármilyen támogatást, konstruktív ötletet, részvételi szándékot programjainkon cégek, magánszemélyek részéről is!

Reméljük, hogy az első város számára is nyitott rendezvényünkön számíthatunk az Önök részvételére.

Találkozzunk szeptember 20-án délelőtt a MAGYI pályán!
Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesülete

A program a Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával az „ÉLJÜNK TUDATOSAN A CSALÁDBAN” (Nemzeti Együttműködési Alap - NEA-TF-14-SZ-0621) pályázat keretében valósul meg.

alt
 

 alt

 alt
 
 

 

 

 

 

 

 

 

látogatóink száma:
Ma:18
A héten:113
Összes:107402
Térkép