Kezdőlap PROGRAMJAINK 2014 2014. 40-en túl - Életközepi válság a családban - előadássorozat

40-en túl - Életközepi válság a családban - előadássorozat

Startlap kedvenchezGoogle könyvjelzőTwitterFacebook

A rendezvénysorozat célja az, hogy az életközepi válság előtt álló családokat felkészülten érjék az esetleges nehézségek, akik pedig aktuálisan benne vannak, segítséget kapjanak a "túléléshez"

40-en túl - Életközepi válság a családban címmel előadássorozatot szervez egyesületünk a 35-45 év körüli korosztálynak. Érdemes eljönni, ha nincs baj, csak egyre több a kérdőjel, egyre többször jut az ember eszébe, hogy ki is ő tulajdonképpen, jó úton jár-e, nem képes-e többre, ki kellene próbálni valami újat, valami mást, vagy legalább egy menőbb kocsit venni, és/vagy kicsit izmosabbá válni. Vagy ha ezt pont a társán látja meg...  


A szeptember 27-i előadáson arról lesz szó, mik a jelei a válságnak, hogy ismerhetjük fel, ez mennyire természetes, lehet-e a családot egybentartva megtalálni a válaszokat és megoldásokat a kérdésekre. 

Október 11-én különválnak a férfiak és nők, és úgy hallanak majd a házastársi kapcsolatról, hogy nem kell odafigyelni, hogy a másik nem is biztosan ugyanazt értse alatta... 
A férfiak kötetlenebb környezetben, a fő téri Kávézó emeletén találkoznak. 

November 8-án a korosztály jellemző szexuális problémái kerülnek előtérbe.

November 15-én ötleteket, technikákat kaphatnak a résztvevők a "túléléshez", hogy a család egészét kevésbé viselje meg ez a nehéz időszak. 

Hogy mindkét szülő részt vehessen, gyermekfelügyeletet szervezünk aKölyökKeszi Családi Napköziben, akik 800 forintért vállalják a gyermekek felügyeletét alkalmanként az előadások ideje alatt. 

FONTOS! 
Előzetesen regisztrálni kell a gyermekeket a korlátozott létszám miatt.  
A gyerekekre  szép nagy játszóudvaron és játékokkal teli csoportszobákban képzett óvónénik, gondozónénik vigyáznak, játszanak. Regisztráció a 
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  címen. 

Azoknak a gyerekeknek, akik túl kicsik hozzá, hogy beadják őket a Kölyökkeszibe, külön kihangosítással játszósarkot rendezünk be a Házasságkötő Terem előterében, ahol egyik szülővel játszhatnak, így az előadást is figyelemmel kísérheti akár mindkét szülő. 

alt 

 

 

 

 

 

 

 

látogatóink száma:
Ma:16
A héten:111
Összes:107400
Térkép