DUNAKESZI DIÓFA NAGYCSALÁDOSOK EGYESÜLETÉNEK MŰKÖDÉSE

alt

Örömmel jelentjük be, hogy eddig 167 Dunakeszin élő többgyermekes család lépett be a 2011. decemberében megalakult DUNAKESZI DIÓFA NAGYCSALÁDOSOK EGYESÜLETÉBE.
Az Egyesületet lelkes helyi nagycsaládok hozták létre azzal a céllal, hogy a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elvei és céljai mentén, helyi szinten próbálják meg a helyi többgyermekes családok életét megkönnyíteni.

Az Egyesület terveivel és programjaival elősegíti a helyi többgyermekes családok valódi, egymást segítő közösséggé formálódását, valamint a mindennapi élet megkönnyítését.
 
Az Egyesület céljai közé tartozik a helyi vállalkozásokkal való együttműködés, havi rendszerességű kedvezményes vásárok szervezése, ahol lehetőséget nyújtunk a tagcsaládjaink vállalkozásainak bemutatkozására is.
Az Egyesület szívesen fogadja a rendezvényeit, programjait támogató vállalkozások megkeresését.
Az Egyesület örömmel várja tagjai közé a belépni szándékozó nagycsaládokat, illetve pártoló tagként minden, a családokért és a gyermekekért tenni vágyó lelkes érdeklődőt.

Az Egyesület életét, munkáját, terveit a http://noe.dunakeszi.hu honlapon is megismerhetik, illetve az érdeklődők leveleit a noe.dunakeszi@gmail.com e-mail címen várjuk sok szeretettel.

Facebook: http://www.facebook.com/Nagycsaladosok.Dunakeszi.Egyesulete

A Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesületének működését a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja (NEA-TF-18-M-1468 pályázat).

A Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesületének működését a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja (NEA-TF-17-M-1417 pályázat).


A Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesületének szakmai programjait a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja (NEA-TF-17-SZ-0987 pályázat).

A Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesületének működését a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja (NEA-TF-16-M-1283 pályázat – Rajtad múlik! Tégy a jó házasságért!).


alt 

A „Mesterségem címere” szkami programunkat a Magyar Adományozói Fórum (MAF) a TESCO Magyarország „Ön választ, mi segítünk” program keretében támogatja.
alt alt