Programok

Szakmai programjainkat a családi közösségek megerősítésére, támogatására valamint a gyermekvállaláshoz és a gyermekneveléshez való viszonyulás felelősségére és tudatosságának javulása érdekében szervezzük.

Programjaink, rendezvényeink szinte teljes mértékben az önkéntes részvételen illetve munkán alapulnak. Középpontban a család és gyermek mint érték szerepel.

Fontosnak tartjuk, hogy a családok tagjai felismerjék és éljenek azokkal a lehetőségekkel, amelyekkel mindennapi életüket könnyebbé, gördülékenyebbé tegyék.

Nagyon fontos szerepet adunk a személyes kapcsolatoknak és a közösséghez való tartozás szerepének, hiszen ennek a mindennapi életben is óriási jelentőssége van.

ELŐADÁSOKKAL, PROGRAMOKKAL és RENDEZVÉNYEKKEL kívánjuk segíteni a családok közötti együttműködés kialakulását.

KEDVEZMÉNYES VÁSÁROK: Termelői vásár tagcsaládjaink részére, melyet előre leadott megrendelés alapján szállítanak a termelők. (liszt, papíráru, savanyúság, tojás, baromfi, papír- írószer, zöldség, méz, családellátó árui, háztartási vegyiáru)

HOZD ÉS VIDD: Ruha, lakásfelszerelés, háztartási eszközök csere-beréje tagcsaládjaink részére. Tagcsaládjaink behozzák, ami náluk már kinőtt, vagy felesleges és elviszik azt, ami szükséges.

KLUB ÉS EGYÉB FOGLALKOZÁSOK: Tagcsaládjaink részére heti rendszerességgel rendezünk klubokat. Itt lehetőségük van az ismerkedésre, adott témakörben meghirdetett alkalommal előadások meghallgatására.

Ingyenes foglalkozásainkon próbálunk segítséget adni tagcsaládjainknak, hogy olyan képzéseken is részt vegyenek, amire nem jutnak a családi költségvetésből. PL. Angol, számítástechnika, gyermekek korrepetálás, népdalkör stb.