Kamasz a családban – előadás – 2015.05.23.

 
Május 23-án 16 órától
a Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesületének szervezésében
 

Kamasz a családban – együttélés és hatékony kommunikáció a kamasz gyermekekkel, a kamaszodás sikeres kezelése

címmel Ékes-Erdélyi Klaudia mentálhigiénés szakközépiskolai tanár és mediátor tart előadást a Dunakeszi, Dózsa György téri (Fő tér) Kávéházban, melyre sok szeretettel meghívunk mindenkit, aki a témában érintettnek érzi magát. 
 

Az előadást követően, kis szünet után fórumszerű beszélgetést tartunk, ahol  az előadó KONKRÉT KÉRDÉSEKRE KONKRÉT VÁLASZOKAT fog adni.

A legtöbb szülő szorongással vegyes kíváncsiságot érez, amikor rádöbben, hogy gyermeke életébe is beköszöntött a klasszikusan nehéz időszak: a kamaszkor, megjelennek a kamaszkor problémái. Sok gyermek gond és különösebb bajok nélkül felnőtté érik, vannak azonban olyan családok is szép számmal, ahol nagy viharokat kavarnak a kamaszévek, a kamaszkori problémák. Előadásunk ezt a témát dolgozza fel: együttélés és hatékony kommunikáció a kamasz gyermekekkel, a kamaszodás sikeres kezelése mindkét fél megelégedésére.


Az előadás ingyenes.

Időpont: 2015.05.23. 16.00-18.00
Előadó: Ékes-Erdélyi Klaudia mentálhigiénés szakközépiskolai tanár és mediátor 
Helyszín: Dunakeszi Dózsa György tér (Fő tér) „A Kávéház”

Szervező: Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesülete 


A Program az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával „KÖZÖSSÉGBEN A CSALÁD” Nemzeti Együttműködési Alap NEA-TF-15-SZ-0816 pályázat keretében valósul meg.

alt